Welcome to AiShAzDaMine Site


Korang dah solat??? Solat dulu baru baca blog kami ^^!




Hati masih wujud AiShAzDaMine
Tuesday | (0) Leave A Comment

Astaghfirullah al hazim.....
Sangat lama beloG ini diketepikan...
Bukan niat SH nak ketepikan beloG ini
AISHAZDAMINE TETAP DIHATI!

Disebabkan bebearapa kejadian yang berlaku pada SH selaku admin belog ni
dan di atas assigment yang berlambak pada semester ini..
SH tak dapat nak tumpukan pada beloG ini...
apa pun terjadi, AiShAzDaMine masih berada dihati ini ok!


Azuana tukang ambil gambar :P


Labels:


Segment: Saya Blogger Baharu !
Wednesday | (6) Leave A Comment


http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-blogger-baharu.html

TARIKH TUTUP : 27 JAN 2012


Labels:


Perubahan sekali lagi!
Tuesday | (1) Leave A Comment



Bismillahirahmannirahim...

"Berkurun lama kurasakan"
Dah lama tak tinggal jejak di beloG AiShAzDaMine!
BeloG SH sendiri pun bersawang! Hadoi susah betul macam ni!
Sibuk dengan assigment, exam, demonstrasi...opppsss!
Haaa hello tolong sikit kami tak terlibat ngn Mr. AA tuh kay!

Kami cuma pergi tumpang glamer je!
Huhu full stop, tak mau lah citer yang menjadi sejarah di UPSI.
Yang penting SH tegaskan tidak semua pelajar UPSI seperti Adam Adli! Noktah!

Bukan maksud tak berani seperti AA tuh tapi nak berani pun biar bertempat kan kan kan!

Haaaa semput kalau nak citer sal AA tuh!

Anyway sekarang geng2 AiShAzDaMine sedang sibuk lepaking di rumah.
Almaklumlah dah bercuti!
Dan SH pula???

Tak de kerja lain lah semestinya mengubah lagi beloG kesayangan kami ini!
Hadoiiiii asyik ubah je, nyampah korang tengok kan!
Hehehe jangan macam tuh!

Setiap perkara perlukan perubahan!
Tapi biar ke arah kebaikkan ye anak-anak!

Apa lagi mak nak bebel ni ekkk?
Dah2 tak mau bebel lah.
Buat penat mulut je.

Enjoy time!!!

p/s: selalu SH akan upload picture sepanjang semester, nampaknya kali ni lambat sikit ye sebab SH MALAS GILER!!!!

SARANG-HAE!



Labels:




« Older