Welcome to AiShAzDaMine Site


Korang dah solat??? Solat dulu baru baca blog kami ^^!
The Shy GurL
Wednesday | (2) Leave A Comment
The Shy Group ~AT 20~
..IT..IT..IT..

Bismillahirrahmannirrahim

Assalamualaikum..
Hola.. The Shy Geng ni aku saja2 bagi..kenapa??? korang ader masalah ker??? xder??? bagus!! hehe jangan lah marah.. Blog ini aku cipta khas untuk Geng2 aku ekspecially for Hudha Herminy , Aisy Sawda, Shida Ismail , & Azuana Haris Fadzillah  ... Siapakah kami??? Kami adalah penuntut Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) dan warga AT20-ISMP Teknologi Maklumat ..tidak dilupakan juga Peghuni Kolej Ungku Omar ^^!
Inilah diri k.a.m.i yang sebenarnya....

Siti Nurulhuda Binti Rosli..Berasal dari Batu Pahat,Johor..Dilahirkan pada 28 September 1990.. Nak lebih mengenali beliau???  boleh la add Hudha Herminy [facebook] ^^!


Siti Saudah binti Ngarbi.. Berasal dari Batu Pahat,Johor..Dilahirkan pada 16 Febuari 1990..Nak lebih mengenali beliau?? Boleh Add Aisy Sawda [facebook] ^^! 
Shahidah binti Ismail..Berasal dari Ipoh,Perak..Dilahirkan pada 10 Ogos 1990.. hehe nak kenal lebih dekat lagi??? Boleh add Shida Ismail [facebook] ^^!
Noor Azuana binti Haris Fadzilah..Berasal dari Parit Buntar,Perak..Dilahirkan pada 11 Jun 1990.. nak kenal lagi boleh add Azuana Haris Fadzilah [facebook] ^^! 


Nurul Farhana binti Kamarudin..berasal dari Labis,Johor..Dilahirkan pada 26 Oktober 1990..nak kenal??add lah Sayuri Hana [facebook] ^^!

Inilah perjalanan hidup kami sebagai Penuntut UPSI ^^!

Labels:
Newer »